Ελαφρύ καρότσι: πώς να επιλέξετε το καλύτερο

Jun 23 , 2022

Ελαφρύ καρότσι: πώς να επιλέξετε το καλύτερο

Εξαιρετικά συμπαγές όταν είναι κλειστό, αλλά βολικό και άνετο στη χρήση. Μάθετε πώς να επιλέξετε το καλύτερο ελαφρύ καρότσι για ευκίνητες, γρήγορες και γαλήνιες κινήσεις.

Μια βόλτα στο πάρκο ανάμεσα σε πέτρινα μονοπάτια, ένα χαιρετισμό στη γιαγιά που μένει στον τρίτο όροφο, ένα τρέξιμο στο σούπερ μάρκετ με σλάλομ ανάμεσα στον κόσμο, μετά όλοι πίσω στο αυτοκίνητο.

Η καθημερινότητα του κάθε γονιού περιλαμβάνει πολλές μικρές – μεγάλες εκδρομές σε μικτά δρομολόγια, παρέα με το παιδί του.

Ένα ελαφρύ καρότσι μπορεί να είναι ο ιδανικός σύμμαχος για τη μεταφορά του παιδιού σας με απόλυτη ευκολία, απλώς πρέπει να επιλέξετε το σωστό.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αξιολογήσετε για να επιλέξετε το καλύτερο ελαφρύ καροτσάκι.

Ταχύτητα κλεισίματος

Η ταχύτητα κλεισίματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για παράδειγμα, όταν πρέπει να φορτώσετε το καρότσι στο πορτμπαγκάζ και το παιδί κάθεται ήδη στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το ελαφρύ καρότσι πρέπει να διπλώνει εύκολα, με ελάχιστη προσπάθεια, ακόμα καλύτερα αν με το ένα μόνο χέρι. Προτού το αγοράσετε, λοιπόν, είναι πάντα καλύτερο να κάνετε ένα τεστ κλεισίματος, λαμβάνοντας υπόψη ωστόσο ότι στην καθημερινότητα, το ένα χέρι σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί σε χίλιες άλλες δραστηριότητες.

Να καταλαμβάνει μικρό χώρο όταν είναι κλειστό

Μόλις κλείσει, το ελαφρύ καρότσι πρέπει να γίνει εξαιρετικά συμπαγές και να εξασφαλίσει έναν ελάχιστο χώρο. Αυτό το καθιστά επίσης κατάλληλο για το πορτμπαγκάζ μικρότερων αυτοκινήτων και για εύκολη αποθήκευση σε περιορισμένους χώρους, όπως στο εστιατόριο, στο σπίτι ενός φίλου, στο τρένο, στο αεροπλάνο.

Μέγιστη άνεση στη χρήση

Μόλις ανοιχτεί, ωστόσο, το ελαφρύ καρότσι πρέπει να είναι λειτουργικό και πρακτικό αλλά κυρίως βολικό και άνετο.

Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγχετε ότι τα καθίσματα έχουν επένδυση και, κυρίως, ότι η πλάτη και το πόδι είναι πλήρως ανακλινόμενα, απαραίτητες προϋποθέσεις για να επιτρέψετε στο μικρό να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί ήσυχο.

Ανακαλύψτε το καρότσι Goody Plus που κλείνει μόνο του καθώς και το καρότσι Chicco We ιδανικό για τα ταξίδια με αεροπλάνο.