Η Chicco & η Boppy κέρδισαν πέντε βραβεία στα Mother & Baby Awards 2023

Η Β&Μ Σκαρμούτσος Α.Ε. συμμετείχε για 4η χρονιά στα Mother & Baby Awards 2023 που διοργανώνονται από τη BOUSSIAS events με σκοπό να προβάλλουν οι εταιρείες την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στον χώρο του mother & baby care industry. Αναγνωρίζοντας όχι μόνο τον οικολογικό χαρακτήρα των προϊόντων αλλά και τη συνεχή αναζήτηση για ποιότητα, ασφάλεια και καινοτομία, οι Chicco & Boppy διακρίθηκαν σε κατηγορίες όπως: παιχνίδι, εγκυμοσύνη και θηλασμός, διατροφή και μετακίνηση με το μωρό, αποσπώντας συνολικά 5 βραβεία.

Πιο αναλυτικά, τα βραβεία είναι:

Χρυσό βραβείο:

  • Η Χελωνίτσα WALK & RIDE – ECO της Chicco

Η οικολογική Χελωνίτσα 2 σε 1 της Chicco κατασκευασμένη στην Ιταλία από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό σέβεται το περιβάλλον και την ανάπτυξη του παιδιού. Είναι η περπατούρα που μετατρέπεται εύκολα σε ride on. Τα οικολογικά παιχνίδια της Chicco κάνουν τη διασκέδαση βιώσιμη, από τα πρώτα βήματα των παιδιών μας που είναι τα πιο σημαντικά. Έτσι, κάθε μικρό βηματάκι, θα είναι το μεγαλύτερο για τον πλανήτη.

  • Ο Μάρσιπος Comfy Fit της Boppy

Επιτρέπει να κρατάτε το μωρό σας αγκαλιά φυσικά και πρακτικά.  Σχεδιασμένος για να εξασφαλίζει τη σωστή θέση πλάτης και ισχύων του μωρού και να διευκολύνει τη σωστή κατανομή του βάρους. Το μαλακό και ποιοτικό ύφασμα χαρίζει πρακτικότητα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άνεση και ελευθερία στις κινήσεις σας.

Ασημένιο βραβείο:

  • Μαξιλάρι Εγκυμοσύνης Total Body Pillow της Boppy

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με φυσιοθεραπευτές για να εξασφαλίσει εξαιρετική υποστήριξη σώματος και να προωθήσει την πλευρική θέση. Χωρίζεται σε τρία μέρη για πλήρη υποστήριξη και ξεκούραση της εγκύου.

  • Πιπίλα Mini Soft PhysioForma της Chicco

Απαλή, μικρή και ελαφριά, προσαρμόζεται τέλεια στο πρόσωπο του νεογέννητου αφήνοντας τη μύτη και το πηγούνι ελεύθερα. Υποστηρίζει τη φυσιολογική αναπνοή, προάγοντας τη σωστή ανάπτυξη του στόματος και του ουρανίσκου. Ο σχεδιασμός PhysioForma εκπαιδεύει τις ζωτικές λειτουργίες του στόματος του μωρού ώστε να αναπτυχθούν σωστά.

Χάλκινο βραβείο:

  • Σύστημα μετακίνησης One4ΕVER της Chicco

Ελαφρύ, με αυτόματο κλείσιμο που ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Το πρώτο κάθισμα κατάλληλο για νεογέννητα ενώ το δεύτερο κάθισμα χρησιμοποιείται από 6 μηνών έως 22 κιλά. Ευέλικτο σύστημα μετακίνησης που αποτελεί μια βιώσιμη λύση, δίνοντας στους γονείς την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται σε κάθε στάδιο, αλλάζοντας εύκολα διαμορφώσεις με ένα μόνο σκελετό.

 

Η Τελετή Απονομής των Mother & Baby Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/7/2023, στο χώρο House124. Παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας.