ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Το να γίνεσαι γονιός είναι κάτι μοναδικό που ζεις και αγαπάς. Σε εμάς θα βρείτε τον σύμμαχο που χρειάζεστε αλλά εσείς θα προσθέσετε το μυστικό συστατικό. Το ταξίδι σας ξεκινάει και είμαστε χαρούμενοι που θα το περάσουμε μαζί σας.
#ChiccoLiveitLoveit

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ.

Πιστεύουμε ότι όλοι οι γονείς πρέπει να είναι ελεύθεροι να ζήσουν το «να γίνεσαι γονιός» με τον τρόπο που τους αντιπροσωπεύει καλύτερα ώστε να ζήσουν πλήρως την εμπειρία αυτή. Για αυτό υπάρχει η Chicco ώστε να είναι παρούσα και να υποστηρίζει όλους όσους φροντίζουν τα παιδιά ενθαρρύνοντας τους όπως κάνουν αυτοί που ακούν πραγματικά. Αυτό το κάνει μέσω της συνεργασίας, μια ευρείας επιλογής προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και μέσω του ερευνητικού κέντρου της Chicco.
Γιατί το «να γίνεσαι γονιός» είναι κάτι μοναδικό που ζούμε και αγαπάμε κάθε μέρα.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Υποστηρίζουμε τους γονείς όπως κάνουν οι πραγματικοί σύντροφοι: με συνεργατικότητα, όραμα και εμπιστοσύνη.

Η ΧΑΡΑ ΩΣ ΜΟΤΟ

Ό,τι περιστρέφεται γύρω από τη γονεϊκότητα έχει πάντα μια αίσθηση χαράς μέσα του. Η δουλειά μας είναι να βρούμε αυτή τη χαρά και να βοηθήσουμε τους γονείς να την ανακαλύψουν.

ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η προσέγγισή μας βασίζεται στη μελέτη, την παρατήρηση, καθιστώντας δυνατή την ανάπτυξη πιο καινοτόμων προϊόντων για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των γονέων ώστε να μεγαλώσουν πολίτες του αύριο και να φροντίσουν τον πλανήτη στον οποίο θα ζήσουν.

Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑ

Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται μέσω ενός διεπιστημονικού δικτύου, το οποίο, μαζί με ένα τμήμα Ε&Α και το Ερευνητικό Κέντρο Chicco, απαιτεί συνεχή, ανοιχτή συνεργασία με ειδικούς όπως εκπαιδευτικούς, νευροψυχιάτρους, παιδιάτρους, καθώς επίσης σχεδιαστές, μηχανικούς και ιδιαίτερα οικογένειες.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CHICCO

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των γονέων μέσω του Ερευνητικού Κέντρου Chicco, το σημείο συνάντησης γονέων και ειδικών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η μεγάλη φροντίδα και προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά στην εργασία μας είναι η εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών και γονέων, σεβόμενοι τον πλανήτη στον οποίο θα μεγαλώσουν. Ενεργούμε με σεβασμό στο περιβάλλον και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, για ένα καλύτερο μέλλον.

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Κάθε χρόνο παρέχουμε μια έκθεση των έργων και της προόδου μας, των αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκαν και των μελλοντικών στόχων που τίθενται, σύμφωνα με τα πρότυπα GRI.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Συμμετέχουμε ενεργά στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των δραστηριοτήτων μας και στην εφαρμογή και προώθηση των αρχών του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ, στο οποίο συμμετέχουμε ως υπογράφοντες από το 2017.

ΕΡΓΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Στηρίζουμε τις οικογένειες του σήμερα και του αύριο και φροντίζουμε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

ΟΜΙΛΟΣ ARTSANA

Είμαστε μέρος του ομίλου Artsana με τον οποίο μοιραζόμαστε αρχές και αξίες με στόχο τη δημιουργία αξιόπιστων λύσεων για την υποστήριξη των οικογενειών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ CHICCO

Υποστηρίζουμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθημερινά, σε όλες τις διαστάσεις της, την ανατροφή των παιδιών. Για το λόγο αυτό, με την πάροδο του χρόνου έχουμε ενεργοποιήσει μια σειρά εσωτερικών πρωτοβουλιών για την στήριξη των νέων γονέων και τη διευκόλυνση της ισορροπίας της νέας τους ζωής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Το να γίνεσαι γονέας είναι η πιο όμορφη εμπειρία στον κόσμο αλλά δεν είναι πάντα εύκολη. Γι' αυτό θέλουμε να στηρίξουμε τους γονείς με πρωτοβουλίες και υπηρεσίες που τους βοηθούν να αντιμετωπίζουν πιο ήρεμα τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Φόρτωση
Ελληνικά