Στην Chicco βλέπουμε την αξία του μέλλοντος

Η φροντίδα είναι στο DNA μας: φροντίδα για εσάς, τα παιδιά σας, και τους ανθρώπους που νοιάζεστε. Για αυτό το λόγο δεσμευόμαστε καθημερινά να προστατεύουμε την παιδική ηλικία, και το μέλλον όσων βρίσκονται εδώ ή θα έρθουν σύντομα.

Χτίζουμε το αύριο για τις νέες γενιές

Στην Chicco έχουμε ένα ξεκάθαρο όραμα: έναν κόσμο στον οποίο η γέννηση και ανατροφή των παιδιών θα είναι επιθυμητή και βιώσιμη για όλους. Για αυτό το λόγο δεσμευόμαστε καθημερινά για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον με υπεύθυνες ενέργειες και επιλογές. Αγκαλιάζουμε την κουλτούρα του parenting, μια λέξη που αντιπροσωπεύει τη φροντίδα που συνήθως δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους, αλλά που στην πραγματικότητα, για εμάς στην Chicco, αφορά όλους τους ανθρώπους και εκφράζεται μέσω της προσοχής και της αφοσίωσης μας στον κάθε έναν άνθρωπο ξεχωριστά καθώς και στο περιβάλλον που τον περιβάλει.

Βιωσιμότητα για τους ανθρώπους και το περιβάλλον

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγκαλιάζουμε την κουλτούρα του parenting, μια λέξη που για εμάς αντιπροσωπεύει τη φροντίδα που συνήθως δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους, αλλά η οποία αφορά πραγματικά όλους τους ανθρώπους και περιλαμβάνει επίσης τη φροντίδα για τους άλλους και για το περιβάλλον

Κατεβάστε εδώ την έκθεση αειφορίας του 2021

Το 2017, ο Όμιλος Artsana υπέγραψε το Παγκόσμιο Συμφώνο των Ηνωμένων Εθνών (UNGC), τη μεγαλύτερη εταιρική πρωτοβουλία βιωσιμότητας στον κόσμο. Η εταιρεία υιοθέτησε τις Δέκα Αρχές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εργασία, το περιβάλλον και την καταπολέμηση της διαφθοράς, αποφασίζοντας να τις ενσωματώσει στη στρατηγική της.

Οι άνθρωποι στο επίκεντρο

Η Chicco είναι πάντα στο πλευρό των γονέων και όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με τη φροντίδα των παιδιών, ιδίως εκείνων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, τους οποίους στηρίζουμε μέσω συγκεκριμένων πρωτοβουλιών κάθε χρόνο.

Είμαστε δεσμευμένοι για έναν πιο βιώσιμο κόσμο

Στην Chicco πιστεύουμε στη φιλοσοφία του parenting, δηλαδή τη φροντίδα των άλλων, μια στάση που αφορά όχι μόνο τους γονείς αλλά γενικότερα τους ανθρώπους καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Οι δράσεις μας

Αναλαμβάνουμε πολλές πρωτοβουλίες για να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων και των διαδικασιών μας.

Παιχνίδια Eco+

Η σειρά των βιώσιμων παιχνιδιών Chicco

Μάθετε περισσότερα

Συλλογή μόδας

Στη μόδα, υπάρχουν πολλές δράσεις που επιβεβαιώνουν τη συνεχή αναζήτηση για όλο και πιο βιώσιμες συλλογές.

Μάθετε περισσότερα

Baby Moments

Η νέα σειρά καλλυντικών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά, ειδικά για τον τύπο δέρματος και συσκευάζεται σε ανακυκλωμένες συσκευασίες

Μάθετε περισσότερα