Ποιότητα - Η ιδέα μας για την τελειότητα

Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι η δέσμευση και η υπόσχεση για την οποία εργαζόμαστε με τη μέγιστη αφοσίωση κάθε μέρα. Προσπαθούμε όχι μόνο να ανταποκριθούμε αλλά και να υπερβούμε τα πιο αυστηρά πρότυπα στη φάση σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής και να προσφέρουμε σταθερή υποστήριξη μετά την πώληση. Προωθούμε και συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη μελλοντικών προτύπων ποιότητας και ασφάλειας, ενθαρρύνοντας την υπεύθυνη καινοτομία.

Η αξιοπιστία των προιόντων μας

Στο επίκεντρο της εργασίας μας υπάρχει μια συνεχής αναζήτηση για ποιότητα, ασφάλεια και καινοτομία.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις και εργαλεία για να σχεδιάσουμε και δοκιμάσουμε την να ασφάλεια των προϊόντων μας. Ένα παράδειγμα είναι το εργαστήριο Crash Test, αφιερωμένο στην ανάπτυξη και τον έλεγχο των καθισμάτων ασφαλείας των αυτοκινήτων, εξοπλισμένο με τις καλύτερες και τις Πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπου μπορούμε να μελετήσουμε κάθε λεπτομέρεια ακόμα και την πιο μικρή.

Η τέχνη του να ξέρεις να ακούς

Τα σχόλια που λαμβάνουμε είναι μια πολύτιμη πηγή για προσφέρουμε ολοένα να και καλύτερες λύσεις και σύμφωνα με τις προσδοκίες των γονέων του σήμερα και του αύριο. Γι 'αυτό έχουμε ένα ανοιχτό και διαφανές κανάλι διαλόγου μαζί σας. Ακόμα και όταν υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των προϊόντων που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, η ανταπόκριση και η διαφάνεια παραμένουν η βάση της σχέσης μας μαζί σας.