Πεντανόστιμη ομελετούλα με λαχανικά.

Jun 16 , 2021

Πεντανόστιμη ομελετούλα με λαχανικά.

 Τα υλικά που χρειαζόμαστε:

  • 3 αβγά
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο κίτρινο τυρί (προαιρετικά)
  • 1 βρασμένο σπαράγγι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 αγγουράκι

Εκτέλεση:

1. Χτυπάμε τα αβγά με λίγο αλάτι και ψήνουμε την ομελέτα όπως συνήθως σε ένα ελαφρώς λαδωμένο τηγανάκι. Αν επιθυμούμε, προσθέτουμε λίγο κίτρινο τυρί.

2. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε στην ομελέτα μας δυο τρίγωνα, ένα μεγάλο και ένα μικρότερο, για τα πανιά του πλοίου. Με τον ίδιο τρόπο, σχηματίζουμε και το καραβάκι μας.

3. Για κατάρτι βάζουμε το σπαράγγι μας και για σημαία ένα τριγωνάκι από την πιπεριά μας.

4. Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές φέτες και με αυτές δημιουργούμε τα κύματα της θάλασσας.

Από την Μαρία Χολέβα
www.motherbird.gr