ΑΣ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

Στην Chicco έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα: έναν κόσμο στον οποίο γεννιούνται και μεγαλώνουν παιδιά που είναι ιδανικός και βιώσιμος για όλους. Γι' αυτό δεσμευόμαστε καθημερινά να χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον με συγκεκριμένες και υπεύθυνες ενέργειες και επιλογές.

Lorem TEst

Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem Lorem

ECO+ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Η συλλογή παιχνιδιών μας από βιοπλαστικό και ανακυκλωμένο πλαστικό, για ασφαλή και βιώσιμη διασκέδαση.

ECO+ RE-LUX

Η Re-Lux είναι η μοντέρνα συλλογή από καροτσάκια και τρίο, που γεννήθηκε από το συνδυασμό βιωσιμότητας και στυλ.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΔΑΣ

Στη μόδα, υπάρχουν αρκετά έργα που επιβεβαιώνουν τη συνεχή έρευνα για όλο και πιο βιώσιμες συλλογές.

Μάθετε περισσότερα

BABY MOMENTS

Η νέα σειρά καλλυντικών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά, ειδικά για κάθε τύπο δέρματος και συσκευασμένα σε ανακυκλωμένη συσκευασία.

Μάθετε περισσότερα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Από το 2017, η Artsana έχει υπογράψει ως μέλος του Παγκόσμιου Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (UNGC), την μεγαλύτερη εταιρική πρωτοβουλίας βιωσιμότητας στον κόσμο. Συμμετέχουμε ενεργά σε ομάδες για την ανάπτυξη και τη διάδοση των βέλτιστων πρακτικών για την υλοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs).

Μάθετε περισσότερα

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

Ως επιβεβαίωση της δέσμευσής μας, ο Όμιλος Artsana του οποίου είμαστε μέρος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμπεριλήφθηκε μεταξύ των 130 ιταλικών εταιρειών που προσέχουν περισσότερο το κλίμα*. Ένας από τους τομείς που θεωρούμε ότι έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο είναι η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. *Έρευνα Statista και Corriere della Sera-Pianeta 2030 «Οι εταιρείες που είναι πιο υπεύθυνες στο κλίμα».

ΕΡΓΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Στηρίζουμε τις οικογένειες του σήμερα και του αύριο και φροντίζουμε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ CHICCO

Υποστηρίζουμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθημερινά, σε όλες τις διαστάσεις της, την ανατροφή των παιδιών. Για το λόγο αυτό, με την πάροδο του χρόνου έχουμε ενεργοποιήσει μια σειρά εσωτερικών πρωτοβουλιών για την στήριξη των νέων γονέων και τη διευκόλυνση της ισορροπίας της νέας τους ζωής.

Μάθετε περισσότερα