Η δέσμευση της Chicco, κάθε μέρα

H Chicco δίπλα σου
Εφαρμόζουμε νέα εργαλεία για να προσφέρουμε όλο και πιο εξατομικευμένες και σχετικές υπηρεσίες για τις νέες μητέρες. και επειδή η ποιότητα ζωής πολλών οικογενειών εξαρτάται από τις συνθήκες εσωτερικά της Chicco. Κάθε χρόνο, το 2,3% των εργαζομένων μας δημιουργεί μια νέα οικογένεια, με μέσο όρο 1,66 παιδιά το καθένα: θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή τη γενιά του αύριο να μεγαλώσει.

Με αφορμή την καμπάνια #mumAND, στην πλατφόρμα www.chiccoaccantoavoi.it θα έχετε πρόσβαση σε: συμβουλές με διάφορους ειδικούς: από προσωπικούς προπονητές έως διατροφολόγους, από αισθητικούς γιατρούς έως μαίες, αλλά και ψυχικούς προπονητές, ψυχολόγους και παιδαγωγούς, για πλήρη ψυχοσωματική υποστήριξη. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα είναι δυνατό να επιλέξετε την υποστήριξη των ειδικών μεταξύ των προτεινόμενων.
Σεμινάριο με επίκεντρο την ευημερία των γυναικών 360 °, είτε πρόκειται για μέλλουσες είτε για νέες μητέρες: συμβουλές για τη φροντίδα του σώματος και του μυαλού, τη διαχείριση της οικογένειας και του να είσαι γυναίκα και μητέρα, συνδυάζοντας εργασία και μητρότητα. Αρκετοί ειδικοί θα είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν υποστήριξη σε διάφορα θέματα.

Κύκλος Μαθημάτων

Διοργανώνουμε πολλά μαθήματα σε καταστήματα CHICCO για θέματα που σχετίζονται με τη γονική μέριμνα, τη μητρότητα, τη διαχείριση των παιδιών και του να είσαι γυναίκα. Δίνουμε υποστήριξη και συμβουλές σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν αυτή τη λεπτή φάση στη ζωή τους, με συμβουλές και προβληματισμούς σχετικά με την ψυχοφυσική ισορροπία, τη δυνατότητα συμφιλίωσης των διαφορετικών ρόλων - μητέρας και εργαζόμενης - αλλά και τις δυσκολίες και πώς να τις ξεπεράσουμε όταν περνάμε από το να είμαστε ζευγάρι στο να γίνουμε οικογένεια.

Είμαστε μαζί με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας - CONI για την προώθηση των οφελών της φυσικής δραστηριότητας στην εγκυμοσύνη

Καταρτίσαμε μια μελέτη σχετικά με τις επιδράσεις που έχουν τα αθλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό στους επαγγελματίες αθλητές. Η μελέτη, σε συνεργασία με τη CONI, έδειξε ότι η σωματική άσκηση είναι ασφαλής και συνιστάται για έγκυες γυναίκες, ακόμη και αν εκείνες δεν ασχολούνται με τη σωματική δραστηριότητα.
Είναι σημαντικό να αυξηθεί αυτή η ευαισθητοποίηση: η μετακίνηση ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό φέρνει οφέλη τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μοιραζόμαστε τα συμπεράσματα αυτής της μελέτης με τον ιατρικό κόσμο και με όλες τις γυναίκες.
Σχεδιασμένα για την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό.