Baby Moments: Η φυσική σειρά καλλυντικών της Chicco

Το μέλλον του πλανήτη μας βρίσκεται στο επίκεντρο των δικών μας και δικών σας ανησυχιών. Για το λόγο αυτό στο σχεδιασμό της σειράς καλλυντικών Baby Moments δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη βιωσιμότητα. Ένα συγκεκριμένο βήμα στη δέσμευση της Chicco να σέβεται το περιβάλλον και το παιδικό δέρμα.Είναι στο DNA μας να φροντίζουμε εσάς, τα παιδιά σας, τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Και για αυτό δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε την παιδική ηλικία και το μέλλον αυτών που είναι εδώ και όσων θα έρθουν στο μελλον, σεβόμενοι τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Chicco Baby Moments: «Φυσικό και βιώσιμο»

Μια σειρά προϊόντων έντονα εστιασμένη στο περιβάλλον και ειδικά για κάθε τύπο δέρματος, χάρη:

•Στις φόρμουλες με συστατικά φυσικής προέλευσης έως 96%,
•Στη χρήση συσκευασιών κατασκευασμένων εξ ολοκλήρου (100% φιάλες) ή μερικώς (50% σωλήνες) από ανακυκλωμένο πλαστικό.
•Ειδικό για τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος.

Baby moments Sensitive

Όταν το δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο ή τείνει να κοκκινίσει, χρειάζεται περισσότερη προσοχή και συγκεκριμένα προϊόντα που το φροντίζουν. Για την ηρεμία σας σε στιγμές καθημερινής φροντίδας και υγιεινής με τα παιδιά, η Chicco προσφέρει αυτή τη σειρά για ευαίσθητο δέρμα που δοκιμάζεται υπό παιδιατρική επίβλεψη με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Baby moments Delicate

Εδώ και 60 χρόνια η Chicco προσφέρει ασφαλή καλλυντικά που σέβονται την ευαίσθητη ισορροπία του δέρματος από τη γέννηση. Με το Baby Moments σήμερα δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή σε αυτήν την πτυχή με συγκεκριμένα προϊόντα για όλες τις ανάγκες σας. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο για ασφαλή χρήση στα παιδιά.

Baby Moments Delicate Kids

Το να μάθουν να φροντίζουν τον εαυτό τους είναι ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη των παιδιών και στην κατάκτηση της αυτονομίας τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μελετήσαμε τα προϊόντα της σειράς Baby Moments Kids που απευθύνονται ειδικά σε οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά, για να σας βοηθήσουμε να τους διδάξετε να πλένονται με ασφάλεια και ανεξαρτησία, σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον. Η φροντίδα του εαυτού τους θα είναι πιο εύκολη για αυτούς και για εσάς.

Νέες φόρμουλες έως 96% φυσικής προέλευσης

Χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και σωλήνάρια, συμβάλλοντας στη μείωση της χρήσης παρθένου πλαστικού.

Θήκες κατασκευασμένες με ανακυκλωμένο χαρτί από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.

Πιο βιώσιμο

Η βιωσιμότητα είναι σημαντική για εμάς. Γνωρίζουμε ότι η «ζωή» μας στον κόσμο αναπόφευκτα έχει αντίκτυπο στον πλανήτη και όλοι προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να κάνουμε τις επιλογές μας (τι αγοράζουμε, πώς συμπεριφερόμαστε) πιο βιώσιμες. Εξoύ και η επιλογή μας να χρησιμοποιήσουμε, για τα Chicco Baby Moments φιάλες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και σωληνάρια από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό. Προς το παρόν, τα καπάκια και οι αντλίες διανομής είναι ακόμα κατασκευασμένα από παρθένο πλαστικό, αλλά εργαζόμαστε έτσι ώστε στο μέλλον αυτό το εξάρτημα να μπορεί επίσης να είναι πιο βιώσιμο. Έχουμε επίσης μειώσει, όπου είναι δυνατόν, τη χρήση χαρτοκιβωτίων και μόνο όπου είναι απολύτως απαραίτητο για τη διασφάλιση της ακεραιότητας του προϊόντος, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ανακυκλωμένα χαρτοκιβώτια.

Από πού προέρχεται το ανακυκλωμένο πλαστικό στα μπουκάλια μας;

Το πλαστικό των φιαλών μας είναι r-PET: ένα υλικό που λαμβάνεται από την ανάκτηση κοινών φιαλών μεταλλικού νερού για χρήση σε τρόφιμα. Αυτό το υλικό ανακτάται, καθαρίζεται, επανεπεξεργάζεται και μετασχηματίζεται σε κόκκους κατάλληλους για τη δημιουργία νέων φιαλών. Όλα τα μπουκάλια r-PET ανακυκλώνονται και πάλι μέσω της σωστής απόρριψης σε ξεχωριστή συλλογή

Πιο φυσικά

Όλες οι φόρμουλες της σειράς καλλυντικών Chicco Baby Moments έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να περιέχουν ένα υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης και ταυτόχρονα να εγγυώνται την ασφάλεια κατά τη χρήση με τα παιδιά σας, από τη γέννηση. Αποφασίσαμε να δηλώσουμε σε κάθε συσκευασία το ποσοστό των συστατικών φυσικής προέλευσης που περιέχονται στα προϊόντα μας επειδή πιστεύουμε στη διάφανη επικοινωνία. Είναι σημαντικό τα προϊόντα που έρχονται σε επαφή με το δέρμα των μωρών να είναι επίσης ασφαλή, όχι μόνο όταν τα αγοράζετε, αλλά και κατά τη χρήση τους. Γι 'αυτό το συνθετικό συστατικό, που υπάρχει στους τύπους μας, είναι απαραίτητο για εμάς και παίζει θεμελιώδη ρόλο για τη σταθερότητα (μικροβιολογική και φυσική χημεία) των καλλυντικών προϊόντων.

Baby Moments: “Είναι φυσικό”

Είναι φυσικό για ένα μωρό να κλαίει, όπως είναι φυσικό να ανησυχείτε για αυτό. Για να σας καθησυχάσουμε, γεννήθηκε το Chicco Baby Moments, η σειρά με υψηλή περιεκτικότητα σε συστατικά φυσικής προέλευσης, ειδικά για το δέρμα του μωρού σας.Είναι φυσικό, καθώς όλα τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί με συστατικά φυσικής προέλευσης έως και 96% και με πλήρη σεβασμό στο πιο ευαίσθητο δέρμα. «Είναι φυσικό», είναι αυτό που θα θέλαμε να πούμε σε κάθε γονέα που βιώνει νέες αισθήσεις και καταστάσεις, ανάμεσα στο χάος και την ατέλεια που συνεπάγεται η διαχείριση ενός παιδιού.