ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

Δεσμευόμαστε καθημερινά να είμαστε κοντά στους γονείς με όλο το πάθος και την τεχνογνωσία μας, για να κάνουμε κάθε μία από αυτές τις στιγμές, μια ξεχωριστή στιγμή.

1

Προσιτότητα και σαφήνεια

Το να φροντίζεις ένα μωρό, απαιτεί την μέγιστη σοβαρότητα. Το γνωρίζουμε αυτό, αλλά θεωρούμε εξίσου σημαντικό το να τα γνωρίζεις πως να γίνεσαι προσιτός. Επειδή η εμπειρία του να γίνεσαι γονέας σημαίνει επίσης του να χαμογελάς και να είσαι αισιόδοξος. Τα προϊόντα μας είναι απλά χρηστικά και η επικοινωνίας μας είναι άμεση και πάντα με χαμόγελο.

2

Εγγύτητα

Ακούμε τις ανάγκες των γονέων και των μωρών. Τις κατανοούμε και δουλεύουμε με πάθος ώστε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Ξέρουμε να είμαστε εκεί σε πλήρη αρμονία, χωρίς ποτέ να αντικαταστήσουμε τον ρόλο των γονέων.

3

Σοβαρότητα και επάρκεια

Οτιδήποτε κάνουμε το παίρνουμε στα σοβαρά δίνοντας μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και την αξιοπιστία των προϊόντων μας, ακολουθώντας τα πιο αυστηρά πρότυπα. Έχουμε την εμπειρία δουλεύοντας με τα μωρά για πάνω από 50 χρόνια, μια γνώση την οποία συνεχώς εκσυγχρονίζεται με την βοήθεια του βρεφικού ερευνητικού κέντρου.

4

Καινοτομία και εκσυγχρονισμός

Έχουμε μια μεγάλη ιστορία , αλλά κοιτάμε πάντα στο μέλλον για να βρούμε τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου γονέα και του μωρού του.

files/prima-sede-artsana-105.jpg

Ο Pietro Catelli το 1946 ίδρυσε την εταιρία Artsana, μια εμπορική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή φαρμάκων.

Το 1958 γεννιέται η μάρκα Chicco αφού μετά την γέννηση του γιου του Enrico τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλούσε Chicco, o Pietro Catelli είχε την μεγαλύτερη επιχειρηματική διαίσθηση. Να δημιουργήσει μια εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην βρεφική κατηγορία ειδών, για να καλύψει τις ανάγκες των μωρών από 0 έως 36 μηνών. Γεννιέται η Chicco η οποία μέσα σε λίγα χρόνια γίνεται σημείο αναφοράς για τους γονείς και καθιερώνεται ως κορυφαία εταιρεία στην Ιταλία, ενώ μέσα σε μερικές δεκαετίες αποκτά θυγατρικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

files/nasce-il-brand-chicco-106_8b42d47c-568c-46a9-a23b-6d0ff68ccdd3.jpg