Γιατί να επιλέξεις ποιο κομμάτι σου θα εγκαταλείψεις; Θέλουμε να είσαι ό,τι θέλεις και μαμά!

Μαζί για την ελευθερία του να είσαι

Υποστηρίζουμε την ελευθερία του γίνετε όποια θέλετε και να επιλέξετε ποια θα είσαστε. Αυτός είναι ο λόγος που στήριζουμε τις γυναίκες στο να συνειδητοποιήσουν τον εαυτό τους, προκειμένου να γίνουν αυτό που πάντα ονειρευόντουσαν. Μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο, ώστε κάθε γυναίκα να είναι #mumAND πολλά περισσότερα.

Μαζί για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Μαμά αν θέλεις πολύ να δουλέψεις γιατί δεν διδάσκεις την τάξη μας; Η πορεία μου ήταν διαφορετική και πάντα ήθελα να διδάξω, με το δικό μου παράδειγμα, ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι #μαμά και ό,τι άλλο θέλει.

Το 2022, μια γυναίκα δεν πρέπει να επιλέξει αν θα είναι γυναίκα καριέρας ή μητέρα. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να είμαστε και τα δύο!

Το να αναγνωρίσεις την αξία σου δεν είναι ποτέ εύκολο. Ξέρετε τι σημαίνει ενδυνάμωση; Επίγνωση, της αξίας μας και όλων των γυναικών. Μόνο έτσι μπορούμε να αλλάξουμε πραγματικά τον κόσμο της εργασίας.

Οι συμβουλές των ειδικών μας

Σκεφτείτε τον εαυτό σας μετά τη μητρότητα

Σκέψεις και συμβουλές για το πώς να βρείτε μια νέα ισορροπία μετά τη γέννηση ενός παιδιού.

Το υπερβολικό ψυχικό φορτίο των γυναικών

Τι είναι το ψυχικό φορτίο των γυναικών και πώς να το διαχειριστείτε;

Από Δύο σε Τρεις: Πώς να λειτουργείτε ως Ανεξάρτητα Άτομα, Γονείς και Ζευγάρι

Να γίνουμε γονείς προσέχοντας τον εαυτό μας και το ζευγάρι: πώς να ζήσουμε αυτή την αλλαγή γαλήνια;

Είμαστε μαζί με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας - CONI για την προώθηση των οφελών της φυσικής δραστηριότητας στην εγκυμοσύνη

Καταρτίσαμε μια μελέτη σχετικά με τις επιδράσεις που έχουν τα αθλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό στους επαγγελματίες αθλητές. Η μελέτη, σε συνεργασία με τη CONI, έδειξε ότι η σωματική άσκηση είναι ασφαλής και συνιστάται για έγκυες γυναίκες, ακόμη και αν εκείνες δεν ασχολούνται με τη σωματική δραστηριότητα.

Σχεδιασμένα για την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό.

Μάθετε περισσότερα

Μια αποστολή που ξεκινά από εμάς

Εμείς στη Chicco υποστηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε κάθε μέρα, σε όλες τις διαστάσεις του, το parenting, αφήνοντας στις γυναίκες της εταιρείας την ευκαιρία να είναι ό, τι θέλουν.

Για το λόγο αυτό, με την πάροδο του χρόνου έχουμε ξεκινήσει μια σειρά εσωτερικών πρωτοβουλιών στην Chicco, για να υποστηρίξουμε συγκεκριμένα την επιθυμία των εργαζομένων μας να είναι #μητέρες και #εργαζόμενες.

Υποστήριξη 360 ° για να διευκολυνθεί η ισορροπία της νέας τους ζωής.

Μάθετε περισσότερα

Περισσότερο από μια δήλωση, μια συγκεκριμένη δέσμευση

Είμαστε πάντα δίπλα σας με πρωτοβουλίες υποστήριξης και στήριξης για νέους γονείς.

Η συγκεκριμένη πεποίθησή μας για τις άπειρες δυνατότητες εκπλήρωσης των μαμάδων, μας οδήγησε στην ανάπτυξη επιστημονικών, εκπαιδευτικών και μορφωτικών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη της δέσμευσής μας.

Μάθετε περισσότερα